Ferrero Rocher (madness) Cheesecake

DSC_4262

Las asta aici, sa va privească așa, ostentativ! :))
Aseară am făcut mult balitul Cheesecake de NuTelLaS cu Ferrero Rocher.
Fraților, e o adevarata bomba pentru ficat, pura spaima a cantarelor! Mi-a dat fatala după o singura feliuță! Și sunt genul care nu se da deloooc in laturi când vine vorba de dulciuri.
O sa las aici, pe scurt, rețeta, e totul pur aproximativ, deși am făcut-o pentru prima oară, am pus totul ochiometric. Urăsc sa cântăresc fiecare ingredient.
Pentru blat am folosit biscuiți digestivi maruntiti, alune de pădure nesărate, coapte și fărâmițate, zahăr, nutella, unt. Am amestecat in robot tot și am pus in forma, presand foarte bine tot.
Fillingul l-am făcut cu doua cutii de brânza de vaci, doua oua, esența vanilie, nutella, frișcă lichida, zahăr. L-am dat și pe asta in robot, urmând sa îl pun in forma și sa dau totul la cuptor, la foc mic cca 45 min – vedeți și voi in cât timp se face.
Ganache-ul Ferrero de deasupra l-am făcut topind intr-o crăticioară Nutella, cu unt, ciocolata cu lapte (eu am folosit acum niște trufe de cioco), frișcă lichida și alune de pădure mărunțite. L-am băgat in frigider, am așteptat sa se răcească cheesecake-ul și tocmai apoi l-am ornat după cum bine puteți vedea in aceste fotografii. 🤷‍♀️
.
.
#nutellacheesecake #cheesecake #ferrerorocher #nutella #nutelladessert #nutelladesserts #nutellarecipes #ferrero #ferrerocheesecake #foodporn #foodgasm #recipes #food #gustulraiului

DSC_4268DSC_4278DSC_4279

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.